Telefoonnummer

0614987095

E-mail

info@marianneariesen.nl

Mijn naam is Marianne Ariesen. Ik ben altijd geboeid geweest door mensen en wat ons beweegt. Graag analyseerde ik mezelf en anderen en kon ik urenlang nadenken hoe het komt dat mensen deden wat ze deden en ik was zoals ik was. Ik begreep precies hoe het in elkaar zat. Dit gaf een gevoel van controle. Tegelijkertijd ervaarde ik weinig houvast in mijn leven en had ik weinig vertrouwen in mijn veranderkracht. Na zelf lichaamsgerichte coaching te hebben ervaren, raakte ik overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest. Daarop volgde ik lichaamsgerichte coachingsopleidingen.

Meer dan welke gesprekstherapie ook, heeft het lichaamsgerichte perspectief mij geholpen te vertrouwen op mij en mijn lichaam. Voorheen maakte ik de meest prachtige analyses maar feitelijk bleef ik in mijn hoofd in kringetjes draaien. Ik zette mijzelf vast in mijn verhaal en negeerde stress- en spanningssignalen in mijn lijf. Door het lichaamsgerichte perspectief in te brengen zijn mijn denken, voelen en doen meer in een lijn komen te liggen. Dat heeft rust gebracht en meer bewust genieten van kleine dingen. En dat gun ik iedereen.

Op maandagen en woensdagen werk ik in Rotterdam. Op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend houd ik mijn praktijk in Bussum, in een eigen ruimte aan huis.

Meer over mij

Marianne Ariesen (1980)
Sinds 2021 Lichaamsgericht coach
Sinds 2022 in samenwerking met Ooms Psychologen in Rotterdam

Opleidingen:
Con Amore: Psychosociale Basiskennis Opleiding (Conform Plato-eindtermen)
Atma Instituut: Assistent-mentor bij lichaamsgericht coachen opleiding
Atma Instituut: Lichaamsgericht Coachen (KTNO geregistreerd)
School voor Coaching: Coaching van Professionals

Van 2005 tot 2008 gewoond en gewerkt in het buitenland.
Vanaf 2008 als jurist projectmatig gewerkt in duurzaamheidssector en overheid.

Partner en moeder van twee kinderen

Chat openen
Goedendag waar kan ik u mee helpen