Telefoonnummer

0614987095

E-mail

info@marianneariesen.nl

Marianne is een prettige coach die mij gelijk een vertrouwd gevoel gaf. Ze daagde me uit om zoek te gaan en me bewust te worden van wat mijn lichaam me wil vertellen. En ze heeft me geleerd dat bepaalde gevoelens er mogen zijn en minder zwaar worden wanneer je ze accepteert.

Annet

Je bent in staat om contact te maken met mij, terwijl ik dat best lastig vindt. Je geeft de tijd om daar te komen waar nodig is om aan de slag te gaan met waar het daadwerkelijk over gaat. Je stem is prettig en je vragen zijn zonder lading en oordeel.

Eveline

Bedankt voor de verhelderende sessies met een lacht en een traan. Je hebt me in laten zien dat je niet altijd een doel voor ogen hoeft te hebben om resultaat te boeken. En dat kleine stapjes ook de moeite waard zijn om te vieren, relaxmomenten erg belangrijk zijn om te ontspannen en ervan te genieten.

Melanie
Chat openen
Goedendag waar kan ik u mee helpen